Strandpaviljoen Sport beschikt over alle faciliteiten voor de organisatie van uw feest, zakelijke borrel en evenement. Of het nu om een groep van acht of achthonderd mensen gaat, wij laten u genieten van deze ‘hotspot aan het Wassenaarse Slag’.

U kunt een keuze maken uit een van onze arrangementen, maar u kunt uw arrangement ook zelf samenstellen. Voor de mogelijkheden en eventuele vragen over de invulling van uw familiedag, familiefeest, huwelijksfeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje, receptie, koffietafel of dagje uit kunt u contact op nemen met Irma.

Groep à la carte 

Voor groepen vanaf 25 volwassen is het mogelijk om een keuzemenu samen te stellen. Informeer naar de mogelijkheden en de prijs.

Muziek

Het is mogelijk de muziek (ook achtergrondmuziek) te laten verzorgen door onder andere ‘Super Sound Leiden’. Deze ervaren DJ’s hebben meerdere malen de muziek verzorgd op verschillende soorten feesten in ons paviljoen.

Het is ook mogelijk dat u zelf voor de muziek zorgt.

Feestversiering

Veilige feestverlichting en versiering mag in overleg door u zelf worden aangebracht. Het is wel aan te raden om van tevoren even te controleren of er genoeg stopcontacten aanwezig zijn. Wellicht ten overvloede willen wij opmerken dat schade aangericht door feestgangers voor rekening van de huurder is.

Geen open vuur

Op last van de Wassenaarse brandweer is het gebruik van fakkels, kaarsen, waxinelichtje’s, vuurwerk, sterretjes en andere soorten ‘open vuur’ niet toegestaan.