Strandpaviljoen Sport beschikt over alle faciliteiten voor de organisatie van uw feest, zakelijke borrel en evenement. Of het nu om een groep van acht of achthonderd mensen gaat, wij laten u genieten van deze ‘hotspot aan het Wassenaarse Slag’.

Voor de mogelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met Sander of Irma. Hieronder volgen alvast enkele mogelijkheden.

U kunt de keuze maken uit een van onze arrangementen, maar u kunt uw arrangement ook zelf samenstellen. Heeft u vragen over de mogelijke invulling van uw familiedag, familiefeest, huwelijksfeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje, receptie, koffietafel of dagje uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groep à la carte 

Voor groepen vanaf 15 volwassen is het mogelijk om een keuzemenu op te stellen. Informeer naar de mogelijkheden en de prijs.

Muziek

Het is mogelijk de muziek (ook achtergrondmuziek) te laten verzorgen door onder andere ‘Super Sound Leiden’. Deze ervaren DJ’s hebben meerdere malen de muziek verzorgd op verschillende soorten feesten in ons paviljoen.

Het is ook mogelijk dat u zelf voor de muziek zorgt.

Feestversiering

Veilige feestverlichting en versiering mag in overleg door u zelf worden aangebracht. Het is wel aan te raden om van tevoren even te controleren of er genoeg stopcontacten aanwezig zijn. Wellicht ten overvloede willen wij opmerken dat schade aangericht door feestgangers voor rekening van de huurder is.

Eindexamenfeesten en jongerenfeesten

We zijn ons ervan bewust dat een feest met veel jongeren niet altijd zonder risico’s is. Beveiliging zal daarom door ervaren portiers worden gedaan. Omwille het overzicht te kunnen behouden, vragen wij u voor aanvang van het feest een genodigden lijst op alfabetische volgorde aan te leveren. Personen zonder uitnodiging wordt de toegang geweigerd. Na 23.00 uur worden er geen mensen meer tot het feest toegelaten. De beveiliging bij deze feesten is verplicht.

De kosten bedragen € 400,00 voor 2 portiers.

Geen open vuur

Op last van de Wassenaarse brandweer is het gebruik van fakkels, kaarsen, waxinelichtje’s, vuurwerk, sterretjes en andere soorten ‘open vuur’ niet toegestaan.

Vuurwerk

Een professionele vuurwerkshow kan in overleg wel worden verzorgd. Zie hiervoor www.jacovuurwerk.nl